Προώθηση - SEO

SEO (Search Engine Optimization) είναι όλα τα απαραίτητα βήματα που πρέπει να γίνουν ωστέ η ιστοσελίδα σας είναι φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης (Google, Bing κ.τλ.) και να εμφανίζεται ψηλά στις αναζητήσεις σε αυτές.

Αν η ιστοσελίδα σας δεν εμφανίζεται οσο ψηλά θα θέλατε στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης, αυτό συμβαίνει γιατί οι μηχανές δεν αξιολογούν θετικά τα περιεχόμενα & τη σχεδίαση της.

Αν η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί παλιές τεχνολογίες και δεν θα σας επιτρέπει την δημιουργία & ανανέωση ποιοτικού περιεχομένου όλων των τύπων (Ανακοινώσεις-Νέα, Άρθρα, Φωτογραφίες, Βίντεο) σας προτείνουμε να δημιουργησετε μία καινούργια δυναμική ιστοσελίδα.

Αν έχετε μια σύγχρονη ιστοσελίδα αλλά παρόλα αυτά δεν έχετε την αναμενόμενη ανταπόκριση απο τους χρήστες & τις μηχανές αναζήτησης μια βελτιστοποίηση της σχεδίασης και του περιεχόμενου της πρέπει να κινείται γύρω απο δύο κύριους άξονες :

Φιλική στις μηχανές αναζήτησης σχεδίαση

  • Εφαρμογή βασικών κανόνων SEO σε όλες τις σελίδες
  • Ξεχωριστά metadata (keywords, descritpions, page titles) σε όλες τις σελίδες
  • Ρύθμιση της πυκνότητας των λέξεων κλειδιών ανά σελίδα
  • Δημιουργία sitemap - breadcrumbs
  • Valid html και css κώδικας

Δημιουργία & προώθηση ενδιαφέροντος περιεχομένου

  • Δημιουργία πλήρους περιεχομένου, με πληροφορίες, φωτογραφίες, βίντεο, δημοσιεύσεις άρθρων, δελτία τύπου κ.α.
  • Διασύνδεση της ιστοσελίδας σας με  όλα τα κύρια μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημιουργία περιεχομένου σε αυτά. Σας προτείνουμε να συνδιάσετε με την υπηρεσία μας Facebook / Social Media για ολοκληρωμένη προώθηση.
  • Η ανταπόκριση των χρηστών στο περιεχόμενο του website σας (επισκεψιμότητα) & η διάδωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Shares, Likes, Comments, Retweets, Reblog, +1 κ.τ.λ.) είναι οι κυριότεροι παράγοντες αξιολόγησης απο τις μηχανές αναζήτησης.
  • Όσο θετικότερα αξιολογούν οι μηχανές αναζήτησης το περιεχόμενο σας, τόσο ψηλότερα θα εμφανίζεται η ιστοσελίδα σας στα οργανικά αποτελέσματα τους.

Η Google συνιστα την δημιουργία περιεχομένου που έχει στόχο τους χρήστες και όχι τις μηχανές αναζήτησης

Αν θέλετε να βελτιστοποιήσετε το περιεχόμενο & την σχεδίαση του υπάρχοντος website σας επικοινωνήστε μαζί μας για να καθορίσουμε τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να γίνουν σε αυτό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Καμπάνιες Adwords

Επικοινωνία Αφήστε μας Μήνυμα

Black Swan Interactive

Νεοφύτου 78

Χαλκίδα

34100

Τηλ : 213-0428343

FacebookTwitterG+

Log In

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; / Ξεχάσατε το όνομα χρήστη;